Smażona ryba marynowana w czosnku, occie, Oregano i kminku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej ryby marynowanej w czosnku, occie, Oregano i kminku. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 4,23 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, mielonego kminku, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe marynowane w czosnku, cytrynie i Oregano z sałatką grecką, Kurczak Marynowany Z Kminkiem, Czosnkiem I Limonką, oraz Chili-Kminek Smażona Ryba dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać ocet, czosnek, oregano, tymianek, kminek i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Usuń rybę z marynaty. Rybę wrzucić do mąki, a następnie otrząsnąć nadmiar. Pracując partiami, smażyć rybę, aż się ugotuje i zbrązowieje, obracając od czasu do czasu szczypcami, około 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Mąka Uniwersalna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypce
7
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
8
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
9
Przenieś na talerz.
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z cytrynowymi klinami.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.