Smażona fasolka szparagowa z imbirem i cebulą

Smażona fasolka szparagowa z imbirem i cebulą
Smażona fasolka szparagowa z imbirem i cebulą to przystawka, która serwuje 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis z prostych przepisów wymaga oleju arachidowego, papryki, cebuli i cukru. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Smażony korzeń lotosu z sezamem i zieloną cebulą, Smażona fasolka szparagowa, oraz Smażona fasolka szparagowa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w woku, aż się rozpali: 
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Podgrzewaj wok lub dużą patelnię na dużym ogniu na najgorętszym palniku przez około 90 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać olej roślinny i pozostawić do nagrzania, aż połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
4
(Wrzuć kawałek cebuli do oleju, gdy uważasz, że jest gorący. Jeśli olej jest wystarczająco gorący, cebula skwierczy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1
Dodać pokrojoną fasolkę szparagową, pokrojoną cebulę i imbir i wrzucić do połączenia. Rozbij kępki pokrojonej cebuli, które mogły się sklejać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Rozłóż wszystko na patelni i pozwól, aby zapiekło się nietknięte w dowolnym miejscu od 30-90 sekund, chcesz uzyskać trochę brązowienia na warzywach. Wymieszać warzywa i odstawić na kolejne 30-90 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać pokrojony czosnek, ponownie wymieszać i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodać mieszankę sosu sojowego i cukru, wymieszać smażyć kilka sekund: 
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Wymieszać sos sojowy z cukrem i wlać na patelnię. Wyłączyć ogień i natychmiast wrzucić warzywa do połączenia. Sos zacznie karmelizować i może się palić, chyba że wszystko będzie w ruchu przez kilka sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1
Na zieloną fasolkę i cebulę wlać olej sezamowy i posypać czarnym pieprzem. Wrzucić, aby połączyć jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Podawać natychmiast lub niech odpocząć i służyć w temperaturze pokojowej. Fasola powinna być jeszcze nieco chrupiąca. Będą gotować trochę więcej w pozostałym ogniu patelni lub naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn