Slow Cooker Pieczeń Wołowa
Slow Cooker wołowina Pot Roast może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 471 kalorii, 64G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5386 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, marchew, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 97%. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy, oraz Slow Cooker Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obficie doprawić obie strony pieczeni solą i pieprzem.
Posypać mąkę na wierzchu, aż dobrze pokryte, i wkleić go do mięsa. Otrząśnij nadmiar.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca. Pieczeni z obu stron przez 5-6 minut każdy, aż dobrze rumiane.
Wyjąć z patelni i odstawić.
Zmniejszyć ogień do średniego i wymieszać z grzybami i masłem; gotować przez 3-4 minuty.
Wymieszać cebulę; gotować przez 5 minut, aż cebula będzie przezroczysta i zacznie brązowieć.
Dodać czosnek, mieszać przez około minutę.
Wymieszać w 1 1/2 łyżki mąki; gotować i mieszać przez około 1 minutę.
Dodaj pastę pomidorową i gotuj przez kolejną minutę.
Powoli dodajemy wywar z kurczaka, mieszamy do połączenia i wracamy do gotowanego na wolnym ogniu.
Marchew i seler umieścić w wolnej kuchence.
Na warzywach ułożyć pieczeń i wlać zgromadzone soki.
Dodać rozmaryn i tymianek.
Na wierzch pieczeni wlać mieszankę cebuli i grzybów. Przykryć powolną kuchenkę, obrócić na wysoką i gotować pieczeń przez 5-6 godzin, aż mięso będzie przetargu widłowego.
Usuń tłuszcz z powierzchni i usuń kości. Doprawić solą i pieprzem do smaku.