Rosyjska zupa z zimnych buraków Niny (Kholdnyk) może być właśnie zupą, której szukasz. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 138 kalorii, 8G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz buraki, ogórek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Hołodnik-Rosyjska Zupa Na Zimno, Kefir Okroshka (Rosyjska Zimna Zupa Jarzynowa), oraz Zupa z zimnych buraków z kopem.
Instrukcje
1
Wymieszaj maślankę, ogórek, buraki z sokiem, zieloną cebulą, koperkiem, solą i octem w misce; wymieszaj, aby dokładnie wymieszać i schłodzić, przykryty, w lodówce co najmniej 2 godziny lub przez noc dla najlepszego smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1-1/2 Uncji Gin
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja