Nowe Miękkie Tacos w meksykańskim stylu z posiekanym kurczakiem i salsą Verde
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj nowych miękkich Tacos w stylu meksykańskim z posiekanym kurczakiem i salsą Verde. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bulion z kurczaka, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salsa Verde Chicken Tacos w Crockpot, Slow Cooker Salsa Verde Chicken Tacos, oraz Slow Cooker Salsa Verde Chicken Tacos.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Kurczaka przyprawić solą i ancho chile w proszku. Sear, Skórka do dołu, w oleju, aż złoty kolor brązowy. Odwróć się i brązowy po drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Wyjąć kurczaka na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Dodać cebulę na patelnię i gotować, aż lekko złoty kolor.
Dodać kurczaka z powrotem do garnka, dodać chiles, czas, i kolendry, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w piekarniku, aż kurczak łatwo odpadnie od kości, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Wyjmij kurczaka z garnka i przelej płyn do gotowania do miski.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.