Slow Cooker Indyk Cheeseburger Chili
Slow Cooker Indyk Cheeseburger Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.67 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 390 kalorii, 37g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz mielonego indyka, cebulę, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to Slow Cooker Indyk Chili, Slow Cooker Indyk Chili, oraz Slow Cooker Indyk Chili.
Instrukcje
Rozgrzać dużą, nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu i wymieszać z mielonym indykiem. Gotuj i mieszaj, aż indyk będzie kruchy, równomiernie rumiany i nie będzie już różowy.
Umieść rumianego indyka, fasolę i pokrojoną w kostkę cebulę w powolnej kuchence; dobrze wymieszać.
Połączyć sos pomidorowy, ogień pieczone pomidory, przyprawy chili, ketchup, musztarda, i brązowy cukier na patelni. Przynieś na wolnym ogniu. Sos wymieszać z mieszaniną mięsa w wolnej kuchence. Gotować na wysokiej 20 minut.
Przed podaniem posyp rozdrobnionym serem Colby-Monterey Jack.