Slow Cooker Herbed Pierś Z Indyka
Slow Cooker Herbed piersi indyka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 71 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 54. 47 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką pierś z indyka, wino, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wolnowar Herbed Pierś Z Indyka, Slow Cooker Herbed Pierś Z Indyka, oraz Powolna Kuchenka Pierś Z Indyka.
Instrukcje
Pierś indyka opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi, posypać solą i czarnym pieprzem.
Do piersi indyka włożyć 2 gałązki rozmarynu, 2 gałązki tymianku, 1/4 szklanki posiekanej cebuli i plasterki masła.
Umieść liście selera, pozostałą białą cebulę i pozostałe gałązki rozmarynu i tymianku w dużej wolnej kuchence.
Połóż pierś z indyka na warzywach i ziołach z górą skierowaną w dół.
Wlać białe wino do kuchenki i przykryć.
Gotować na wysokiej, aż mięso będzie miękkie i natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części mięsa piersi czyta 170 stopni (75 stopni C), około 6 godzin.
Pozwól piersi indyka odpocząć na 15 minut przed krojeniem.