Slow Cooker Herbed Pierś Z Indyka

Slow Cooker Herbed Pierś Z Indyka
Slow Cooker Herbed piersi indyka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 71 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 54. 47 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką pierś z indyka, wino, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wolnowar Herbed Pierś Z Indyka, Slow Cooker Herbed Pierś Z Indyka, oraz Powolna Kuchenka Pierś Z Indyka.

Instrukcje

1
Pierś indyka opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi, posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Do piersi indyka włożyć 2 gałązki rozmarynu, 2 gałązki tymianku, 1/4 szklanki posiekanej cebuli i plasterki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Umieść liście selera, pozostałą białą cebulę i pozostałe gałązki rozmarynu i tymianku w dużej wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Cebula BiałaCebula Biała
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Połóż pierś z indyka na warzywach i ziołach z górą skierowaną w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
5
Wlać białe wino do kuchenki i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
6
Gotować na wysokiej, aż mięso będzie miękkie i natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części mięsa piersi czyta 170 stopni (75 stopni C), około 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Pozwól piersi indyka odpocząć na 15 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia1
Magazyn