Slow-Cooker Apple Crisp Coffee Cake może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 446 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Jeśli masz odparowane mleko, jajka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kawowe Z Jabłkami-Robione W Wolnej Kuchence, Slow-Cooker Apple Crisp, oraz Slow Cooker Apple Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj powolną kuchenkę 3-3 1/2 quart z nieprzywierającym sprayem lub dobrze nasmaruj masłem.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Składniki mieszaniny; odstawić.
4
Zrobić kruszonkę
5
Mieszamy w średniej misce, mieszamy owies, cukier granulowany, 1/4 szklanki brązowego cukru i sól. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić w 1/2 szklanki masła, aż dobrze się połączą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
Masło
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W dużej misce, wymieszać składniki ciasto ciasto aż dobrze połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W dolnej części powolnej kuchenki rozłóż połowę mieszanki jabłkowej. Na wierzchu połowę masy kruszonki, a następnie połowę ciasta. Powtórz nakładanie warstw z pozostałą mieszanką jabłek, kruszonką i cieście.