Slidery z indykiem bazyliowym
Basil Turkey Sliders wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 18 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 229 kalorii, 15 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Za 1,61 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i kup pieprz, mielony indyk, czosnek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 41%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Suwaki z indyka - suwaki z kanapką Rachel, Slidery z ciasta krabowego z bazylią Aioli i Slidery z indyka.
Instrukcje
Spryskaj dużą patelnię nieprzywierającym sprayem kuchennym na średnim ogniu.
W dużej misce wymieszaj zmielonego indyka, bazylię, czosnek, sól i pieprz.
Dodajemy majonez, mieszamy do połączenia. Uformuj mieszaninę w osiemnaście 2-calowych kotletów.
Gdy patelnia będzie gorąca, dodawaj partiami sajgonki z indyka i smaż, aż będą gotowe, od 4 do 5 minut z każdej strony.
Na bułki nałóż żądaną ilość majonezu z pieczonej czerwonej papryki. Posyp dolne połówki bułek wybraną ilością posiekanej sałaty. Na każdym ułóż 1 suwak z indyka. Przykryj górnymi połówkami bułek.
W małej misce wymieszaj majonez, musztardę i czosnek. Wymieszaj paprykę i dopraw solą i pieprzem. Przykryj i ostudź.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Suwak w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Sangre de Toro Cava. Oceniającym podoba się, z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
![Sangre de Toro Cava]()
Sangre de Toro Cava
Jasnożółte z drobnymi i trwałymi perłami. Intensywny. Aromaty kwiatowe i świeżych owoców doskonale współgrają z nutami cytrusów i anyżu. Kremowe bąbelki, soczyste i świeże. Pyszne jako aperitif lub w połączeniu z rybami i owocami morza.