Slidery z ciasta krabowego z krwawą pomarańczą Aioli
Sliders ciasto krabowe z krwi pomarańczy Aioli jest pescatarian hor d ' oeuvre. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mięso kraba, pietruszkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Suwaki do ciast krabowych z bazylią Aioli, Suwaki z ciasta krabowego z pikantnym sosem Aioli, oraz Ciasto z ricottą z nadzieniem z krwawej pomarańczy, bitą śmietaną Mascarpone i kandyzowanymi plastrami pomarańczy.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Połączyć majonez, krew sok pomarańczowy, musztarda, Skórka i czosnek w misce do mieszania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krew Sok Pomarańczowy
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do Wiązania
2
W przypadku suwaków do ciast krabowych: w dużej misce do mieszania delikatnie połącz krakersy, majonez, pietruszkę, przyprawę do owoców morza, ostry sos, jajko i trochę soli i pieprzu. Delikatnie złożyć mięso kraba, aż do połączenia. Lekko tworzą 24 paszteciki, biorąc 2 łyżki mieszanki kraba i toczenia go do 2-calowych kulek, o wielkości piłki golfowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Krab
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Do Wiązania
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do Wiązania
3
Umieścić paszteciki na blasze wyłożonej matą silikonową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Posmarować każdą pasztet 1/4 łyżeczki majonezu i posypać dodatkowymi przyprawami z owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Piec do jasnego złotego koloru, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Masło każdej bułki suwak i lekko patelni do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.