Skórka Gingersnap

Skórka Gingersnap
Skórka Gingersnap wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 130 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, ciasteczka gingersnap, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Key Lime Pie With a Gingersnap Crust, Sernik brzoskwiniowy z skórką Gingersnap, oraz Sernik Dyniowy Z Skórką Gingersnap.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki. Naciśnij do dołu i do góry strony 9-calowego piepplate.
2
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn