Zupa z kapusty i białej fasoli

Zupa z kapusty i białej fasoli
Zupa z jarmużu i białej fasoli może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 476 kalorii, 25g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz skórkę parmigiano-reggiano, cebulę, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Zupa Z Kapusty I Białej Fasoli, Zupa Z Białej Fasoli I Jarmużu, oraz Zupa z białej fasoli i jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę przykryć wodą o 2 cale w garnku i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zdjąć z ognia i odstawić, odkryte, 1 godzinę.
3
Fasolę odsączyć w durszlaku i spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
4
Cebulę ugotować w oleju w garnku 8-quart na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Dodać fasolę, bulion, 1 kwarta wody, ser skórka, sól, pieprz, liść laurowy, i rozmaryn i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż fasola są po prostu miękkie, o 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
SerSer
PieprzPieprz
FasolaFasola
BulionBulion
WodaWoda
WołowinaWołowina
SólSól
7
Podczas gdy zupa gotuje się na wolnym ogniu, brązowa kiełbasa (jeśli jest używana) w partiach na ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, obracając, a następnie przenieść do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
8
Marchew wymieszać z zupą i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać w jarmuż, kiełbasa, i pozostały wody i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż jarmuż jest miękka, 12 do 15 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarchewMarchew
KiełbasaKiełbasa
WodaWoda
JarmużJarmuż
ZupaZupa
1
* Zupa najlepiej zrobić 1 lub 2 dni wcześniej. Całkowicie schłodzić, odsłonić, potem schłodzić, przykryć. Cienkie z wodą, jeśli to konieczne. * Lacinato jest dostępne na stoiskach rolniczych, rynkach specjalistycznych produktów i sklepach z naturalną żywnością. Należy pamiętać, że ma wiele pseudonimów: Tuscan kale, black cabbage, cavolo nero, dinosaur kale i flat black cabbage.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż LacinatoJarmuż Lacinato
KapustaKapusta
WodaWoda
JarmużJarmuż
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn