Skrzydełka Skate z brązowym masłem, konserwowanym sosem cytrynowo-migdałowym z zwiędłym Czerwonym boczniakiem szwajcarskim z rodzynkami

Skrzydełka Skate z brązowym masłem, konserwowanym sosem cytrynowo-migdałowym z zwiędłym Czerwonym boczniakiem szwajcarskim z rodzynkami
Skrzydełka Skate z brązowym masłem, konserwowanym sosem cytrynowo-migdałowym z zwiędłym Czerwonym boczkiem szwajcarskim z rodzynkami wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 639 kalorii, 10g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nasion kolendry, mąka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chard Szwajcarski Z Cytryną, Migdałami I Rodzynkami, Chard Szwajcarski Malfatti Z Masłem Szałwiowym Brązowym, oraz Skate Amandine Bobby Flay z Zakonserwowaną cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu. Łyżwy doprawiamy solą i pieprzem, a łyżwy pogłębiamy z 1 strony w mące i odkręcamy nadmiar. Przesmaż mąkę skate-bok w dół, aż złoty kolor będzie brązowy. Odwróć i kontynuuj gotowanie przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
SkateSkate
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zdejmij łyżkę na talerz, wytrzyj patelnię i wróć na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkateSkate
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać masło i gotować do złotego koloru, dodać zakonserwowane cytryny, migdały i pietruszkę, doprawić solą i pieprzem i natychmiast zalać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
( 23)( 23)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Podawać z zwiędłym boczniakiem szwajcarskim z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
5
Doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w średnim niereaktywnym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać cytryny i gotować przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
7
Odcedzić, zanurzyć w zimnej wodzie, ostudzić, a następnie ponownie spuścić. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, pokroić każdą cytrynę na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Podczas gdy cytryny są chłodzenia, przygotować solankę. W średnim niereaktywnym rondlu połączyć 6 szklanek wody, sól, cynamon, kolendra i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż sól się stopi. Ciasno zapakuj cytryny do gorących, suchych, wysterylizowanych słoików z pokrywkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Chochla w gorącej solance, w tym przyprawy, w granicach 1/2 cala od obręczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
10
Dodać oliwę z oliwek i przykryć pokrywkami. Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
11
Odstawić na 2 miesiące przed użyciem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
12
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
14
Dodać boćwinę Szwajcarską i porzeczki, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż boćwina zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
PorzeczkiPorzeczki
15
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn