Skordalia
Skordalian to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 24 porcjami. Ta przystawka ma 42 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szczypiorek, ziemniaki, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Skordalia, Orzech Skordalia, oraz Fasola Biała Skordalia.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 14 minut.
Dodać czosnek do patelni; gotować 1 minutę.
Odcedzić mieszaninę ziemniaków w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Umieść mieszaninę ziemniaków i zarezerwowany płyn w robocie kuchennym; dodaj olej, sok i sól. Puls do gładkości. Przykryć i schłodzić przez noc.
Przed podaniem posypać szczypiorkiem.