Skinny Beef Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka bulionu wołowego, cebula, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Skinny Beef Stroganoff, Chuda Wołowina Stroganoff Na Wstążkach Cukinii, oraz Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu.
Instrukcje
1
Wołowinę z ziarnem pokroić w 2-calowe paski, a następnie pokroić paski w poprzek ziarna w plastry 1/8 cala. W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie miękka. W małej misce, wymieszać mąkę i pozostałe 1/2 szklanki bulionu z trzepaczką do wymieszania.