Skillet-Grillowane Burritos
Burrito z grilla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka fasoli, ser cheddar, kremowy sos cilantro - jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burritos Z Patelni, Burritos Z Kurczaka Na Patelni, oraz Burritos Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić razem pierwsze 4 składniki i 1/2 Puchar kremowy Cilantro-Jalapeo SOS.
Rozłóż 3/4 szklanki mieszanki kurczaka tuż poniżej środka każdej tortilli. Złóż przeciwległe strony tortille nad nadzieniem i zwinąć. Obłożyć burrito sprayem do gotowania.
Przykryj gorącą patelnię lub patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania. Burritos gotować, w partiach, na gorącej patelni na średnim ogniu, naciskając delikatnie łopatką, 3 do 4 minut z każdej strony lub aż złoty brąz i ser topi się.
Podawać z salsą i pozostałym kremowym sosem Kolendrowo-Jalapeo.