Skate, cykoria i Sardela to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 496 kalorii, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz czosnek, pieprz, kręconą pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pan-pieczone Skate East Coast, Sardela i brokuły ogórek, Cykoria W Sosie Anchois, oraz Sałatka z cykorii z anchois cytrynowej Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić bulion kłusowniczy wymieszaj wszystkie składniki i dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć łyżwy. Doprowadzić go do wrzenia, a następnie włączyć ogień w dół na wolnym ogniu. Włóż skrzydełko łyżwy do garnka i gotuj przez około 10 minut (sprawdź, czy miąższ odchodzi od kości), następnie wyłącz ogień i pozostaw do ostygnięcia w trunku.
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Gdy zimno wyjąć łyżkę z trunku i wyciągnąć mięso z kości. Powinien odejść w łatwych paskach. Teraz przygotuj opatrunek: albo zmiażdż wszystkie składniki w robocie kuchennym, albo zmiażdż je w moździerzu z tłuczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Alkohol
Skate
2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Zaprawy I Tłuczki
3
Połącz łyżwy, cykorię, rukolę (rukolę), pietruszkę, kapary i opatrunek (przestrzeniajest zbyt dużo, więc nie dodawaj wszystkiego na raz)i wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Endive
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.