Shiny Top Brownies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać błyszczące Top Brownies spróbować. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz sól, mąkę z lilii, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Błyszczące, Chewy, Brownies, Shiny Happy Poppers, oraz Błyszczące Czerwone Jabłka Cukierkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nie podgrzewaj jeszcze piekarnika.Roztopić masło w rondlu 3 quart na średnim ogniu.
Dodaj 1/2 szklanki chipsów czekoladowych i szybko usuń z ognia. Za pomocą żaroodpornego gumowego skrobaka delikatnie mieszaj, aż kawałki czekolady stopią się z ciepła masła.Wymieszać cukier i ustawić patelnię na małym ogniu, mieszając delikatnie przez około 2 minuty lub tylko do momentu, gdy mieszanina będzie błyszcząca i cukier zacznie się rozpuszczać. Nie pozwól mu się zagotować.
Zdjąć z ognia i wymieszać w opakowaniu czarnego jedwabiu.
Ostudzić na około 20 minut.Podczas gdy mieszanina czekolady chłodzi, Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Posmaruj 8-calowe naczynie szklane i wyłóż je pergaminem.
Wymieszać mąkę tortową (lub białą Lilijkę), sól, proszek do pieczenia i kakao w proszku i odstawić.Po ostygnięciu mieszaniny czekolady przez około 20 minut, wymieszaj jajka (nadal za pomocą skrobaka), jeden po drugim. Nie bij ich, po prostu delikatnie wymieszaj. Wymieszać wanilią.
Dodać mieszaninę mąki i mieszać, aż zostanie włączona, a następnie mieszać w pozostałej połowie szklanki chipsów czekoladowych (upewniając się, że ciasto jest wystarczająco chłodne, aby nie stopić).
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i wyrównać.
Posypać orzechami włoskimi.
Piec na środkowej półce przez 35 minut.
Niech ostygnie całkowicie. Lubię je przez chwilę schłodzić, ale to jest opcjonalne. Podnieść z patelni i pokroić w kwadraty.