Sezamowy Dip Z Kurczaka

Sezamowy Dip Z Kurczaka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać sezamowy Dip kurczaka spróbować. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, olej sezamowy, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Enchilada Dip, Dip Z Kurczaka Buffalo, oraz Nashville Hot Chicken Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz sos sojowy, olej sezamowy i czosnek; dodaj kurczaka. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Na dużym półmisku rozprowadzić serek śmietankowy; na wierzch polać miksturą z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3
Posypać cebulą, orzeszkami ziemnymi i szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Skropić sosem słodko-kwaśnym. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn