Serowy szpinak i jajko Hashbrowns patelnia
Serowy szpinak i jajko Hashbrowns patelnia jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 17g białka, oraz 27 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, masło, dodatkową sól i zmielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 177 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cheesy Hashbrowns Frittata, Loaded Baked Potato patelnia Hashbrowns & zwycięzca, oraz Ciasto z Haszem, szpinakiem i pomidorami.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać z gorącą wodą, masłem, solą i ziemniakami (z pudełka do hamburgerów).
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając, aż masło się rozpuści.
Zmniejszyć ciepło do medium; naciśnij mieszankę ziemniaków równomiernie z tyłu szpatułki. Gotować bez przykrycia 6 minut, bez mieszania, aż płyn się wchłonie.
Dodaj szpinak na patelni; mieszać aż szpinak zwiędnie lekko. Użyj szpatułki, aby zrobić cztery otwory w mieszaninie; crack 1 jajko do każdego otworu. Przykryć; gotować 10-12 minut lub do momentu, aż jajka będą twarde, białka i żółtka nie będą cieknące, a ziemniaki chrupiące. W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać mleko i polewę mix (z Hamburger Helper box).
Zdjąć z ognia. Wierzch jajka z serem, solą i pieprzem.