Serowy Popcorn
Tandetny Popcorn to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz najmniejsze otwory w tarce pudełkowej, płatki pieprzu, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Serowy Popcorn, Serowy Popcorn, oraz Serowy Parmezan Popcorn.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121° i ułóż stojak na środku.
Umieść popcorn na dużej patelni.
Umieść masło, płatki czerwonej papryki i sól w małym rondlu na małym ogniu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż sól się rozpuści i masło się stopi.
Skrop mieszankę masła nad popcornem, upewniając się, aby zeskrobać to wszystko z patelni za pomocą gumowej szpatułki. Używając płaskiej szpatułki, Wrzuć popcorn, aby pokryć go masłem.
Posypać serem i ponownie wrzucić.
Piec, mieszając co 10 minut płaską łopatką i skrobając każdy ser z dna patelni, aż popcorn będzie chrupiący i dobrze pokryty serem, łącznie około 30 minut.