Serowa rzepa i marchewka
Przepis Cheesy rzepa i marchew mogą być wykonane w około 30 minut. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 220 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Taste of Home ma 20 fanów. Jeśli masz pod ręką masło, mąkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pokrojona w kostkę marchewka i rzepa, Puree z marchwi i rzepy, oraz Karmelizowana rzepa, marchew i pasternak.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz rzepę, marchewkę, imbir, wodę i 1/2 łyżeczki soli. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 10-15 minut lub do miękkości warzyw; odcedź i zachowaj płyn. Odłóż warzywa na bok.
Na dużej patelni podsmaż cebulę i seler na maśle do miękkości; dodać mąkę, pieprz i pozostałą sól.
Dodaj mleko i płyn roślinny; doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje i będzie musować. Dodaj ser, aż się rozpuści; dodaj warzywa i podgrzej.