Serowa Pizza z kurczakiem i karczochami

Serowa Pizza z kurczakiem i karczochami
Serowy kurczak i Karczoch Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 676 kalorii. Mieszanka parmezanu, zielona cebula, wstępnie upieczona Pizza skorupa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać majonez niskotłuszczowy, można śledzić to danie główne z Torty Light Rock jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hot and Cheesy Szpinak Karczoch Dip z Pizza Dippers, Serowy Fontina karmelizowana cebula i chorizo Szpinak + Karczoch Pizza, oraz Chicken chicken and Artichoke Lasagna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. na blasze ciastka, umieścić ciasto pizzy. W średniej misce wymieszaj majonez, parmezan i karczochy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
KarczochKarczoch
MajonezMajonez
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż mieszankę karczocha na skorupie pizzy, pozostawiając 1-calową granicę. Dodać 1 szklankę sera, kurczaka i cebuli. Wierzch z pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
KarczochKarczoch
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Piec 8 do 10 minut lub aż ser topi się i pizza jest dokładnie podgrzewana.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pokroić na 8 klinów.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn