Serniki Schwarzwaldzkie
Serniki z Czarnego Lasu wymagają około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 17g tłuszczu i w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 92 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką kakao do pieczenia, nadzienie do ciasta wiśniowego, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Serniki Schwarzwaldzkie, Serniki Mini Schwarzwald, oraz Mini Serniki Schwarzwaldzkie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Usuń wierzch ciasteczka z każdego ciasteczka kanapkowego; zmiażdżyć i odstawić.
Umieść ciasteczka z kremem w wyłożonych folią foremkach na muffinki, kremową stroną do góry. W misce ubij serek śmietankowy, cukier, kakao i wanilię na puszystą masę. Ubij jajka, aż się połączą. Napełnij kubki na muffinki do trzech czwartych.
Posyp 1/4 szklanki zarezerwowanych okruchów ciastek na wierzchu (wyrzuć pozostałe okruchy lub Zachowaj do innego użytku).
Piec w temperaturze 325° przez 20-25 minut lub do zestalenia. Ochłodzić całkowicie. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny. Tuż przed podaniem posyp każdy sernik około 2 łyżkami nadzienia do ciasta. Na wierzch z porcją bitej polewy.