Sernik z podwójną czekoladą PHILADELPHIA
Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jagody, cukier, ciasteczka oreo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Podwójną Czekoladą Philadelphia, PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik z podwójną warstwą czekolady, oraz PHILADELPHIA 3-stopniowy dwuwarstwowy Sernik dyniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Patelnia 13x9 cali z folią aluminiową Reynolds Wrap, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Ubić serek śmietankowy, cukier, mąkę i wanilię mikserem do wymieszania.
Dodać czekoladę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Piec 45 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść sernik z patelni przed cięciem na kawałki.