Wiosenna Sałatka Z Łososia

Wiosenna Sałatka Z Łososia
Wiosenna Sałatka z łososia to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,18 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, ścięte migdały, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciastka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 98%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Wiosenny Grillowany Łosoś, Sałatka Wiosenna, oraz Wiosenna Sałatka Z Makaronem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedź pomarańcze, rezerwując 1/4 szklanki soku. Odłóż pomarańcze na bok. W małym rondlu doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać szparagi; przykryć i gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
3
Odcedzić i natychmiast umieścić szparagi w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Osuszyć i osuszyć.
5
W dużej misce wrzucić warzywa sałatkowe, szparagi, pomarańcze, migdały i groszek. Podziel na cztery talerze do serwowania. Top z łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
( 23)( 23)
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W małej miseczce ubijamy składniki sosu i sok; skropimy sałatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc to świetny wybór do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest August Kesseler, Codzienny August Trocken Pinot Noir. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir
August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir
The Daily August Pinot Noir otwiera się subtelnym zapachem czarnej wiśni i borówki, połączonym z pysznym aromatem cassis i czerwonej papryki. W ustach prezentuje się jako świeży i owocowy z napięciem na podniebieniu i drobną długością. Jest eleganckim wyrazem Rheingau Pinot Noir.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia81
Magazyn