Sernik Z Masłem Orzechowym Brownie
Przepis Peanut Butter Brownie Cheesecake może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 11 godzin i 35 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.03 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 551 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz betty supreme original brownie mix, karmelową polewę lodową, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Masłem Orzechowym I Brownie, Masło orzechowe-sernik brownie, oraz Masło Orzechowe Sernik Brownie Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. zrobić ciasto na ciastka zgodnie z zaleceniami woreczka na ciastka. Przykryć i przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do firmy.
W międzyczasie, aby Brownie mix zgodnie z zaleceniami na polu cakelike brownies dla 13x9-calowy patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Owiń zewnętrzne dno i bok 9-calowej patelni sprężynowej folią, aby zapobiec wyciekowi. Spryskać dno i stronę patelni sprayem do gotowania. Naciśnij ciasto ciasteczkowe na dole i 1/2 cala w górę boki patelni.
Piec skorupę 13 do 15 minut lub aż zestaw.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszysty. Stopniowo ubijaj w skondensowanym mleku, aż będzie gładka. Ubijaj jajka pojedynczo, aż się zmiksują. Wymieszać wanilią.
Pokruszyć 2 szklanki schłodzonych ciastek na małe kawałki. Złóż do mieszanki twarogu.
Wlać na ciasto ciasto ciasto.
Piec 1 godzinę do 1 godziny 10 minut lub aż krawędź sernika jest ustawiona co najmniej 2 cale od strony patelni, ale środek sernika nadal lekko drga po przeniesieniu. Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc przed podaniem.
Aby podawać, ostrożnie Uruchom małą metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować.
Usuń folię i stronę patelni. W małej misce do mikrofalówki, karmelowa polewa mikrofalowa odsłonięta na wysokie 10 do 15 sekund, aż do całkowitego ogrzania. Poszczególne porcje ułożyć polewą karmelową. Sernik przechowywać w lodówce.