Sernik z masłem orzechowym
Przepis na sernik z masłem orzechowym można w około 35 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 805 kalorii, 27g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka Baton orzechowy kruche, pack Peanut cookies, mleko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis z BBC Good Food ma 904 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Sernik z masłem orzechowym z jogurtem greckim z klonowymi klastrami orzeszków ziemnych, No Bake Frozen Peanut Butter Cheesecake {nutter butter crust}, oraz Sernik Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Olej i wyłożyć 20 - centymetrową okrągłą puszkę z luźnym dnem z folią spożywczą, aby była jak najbardziej gładka. Roztopić masło na patelni. Biszkopty zmiażdżyć, wbijając je do worka wałkiem do ciasta, a następnie wymieszać z masłem, aż będą bardzo dobrze pokryte. Mocno docisnąć mieszankę do podstawy puszki i schłodzić.
Zanurz żelatynę w wodzie podczas wykonywania nadzienia. Przełóż ricottę do miski, a następnie ubić masło orzechowe i syrop. Ricotta ma lekko ziarnistą teksturę, więc blitz aż gładka z blenderem sztyft dla gładszej tekstury, jeśli wolisz.
Wyjmij namoczoną żelatynę z wody i wyciśnij do sucha. Umieścić na patelni z mlekiem i podgrzewać bardzo delikatnie, aż żelatyna się rozpuści. Ubij do masy orzechowej, a następnie wywal na podstawę biszkoptową. Chill until set.
Aby zamrozić, pozostaw w puszce i jak tylko będzie stała, przykryj powierzchnię folią spożywczą, a następnie owinąć puszkę folią spożywczą i folią.
Aby rozmrozić, rozmrozić w lodówce na noc.
Aby służyć, ostrożnie wyjąć z puszki.
Śmietanę ubić z cukrem, aż zachowa swój kształt, następnie rozprowadzić na wierzchu sernika i roztrzepać kruchym orzechem.