Sernik Z Dyni Pecan
Sernik z dyni Pecan wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 786 kalorii, 9g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowy cukier, masło, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest dobre. Spróbuj Sernik Z Dyni Pecan, Sernik Dyniowo-Orzechowy, oraz Sernik Z Dyni Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pekan i 1/4 szklanki brązowego cukru; pokroić w masło lub margarynę z blenderem do ciasta, aż mieszanina jest kruchy. Odstawić.
Beat twarogu z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż będzie gładka.
Dodać 1/3 szklanki brązowego cukru; dobrze ubić.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z masłem dyniowym.
Wlać mieszaninę do skorupy.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut.
Posypać mieszanką orzechów pekan na cieście.
Piec przez 5 dodatkowych minut, lub do roztopienia masła lub margaryny i cukru. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 4 godziny.