Sernik Z Dyni Pecan
Sernik z dyni Pecan wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 786 kalorii, 9g białka, oraz 44g tłuszczu. Jeśli masz brązowy cukier, jajka, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 297 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sernik Z Dyni Pecan, Sernik Z Dyni Pecan, oraz Sernik Dyniowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pekan i 1/4 szklanki brązowego cukru; pokroić w masło lub margarynę z blenderem do ciasta, aż mieszanina jest kruchy. Odstawić.
Beat twarogu z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż będzie gładka.
Dodać 1/3 szklanki brązowego cukru; dobrze ubić.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z masłem dyniowym.
Wlać mieszaninę do skorupy.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut.
Posypać mieszanką orzechów pekan na cieście.
Piec przez 5 dodatkowych minut, lub do roztopienia masła lub margaryny i cukru. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 4 godziny.