Byrdhouse pikantny kurczak i brzoskwinie
Byrdhouse pikantny kurczak i brzoskwinie wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 39g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,48 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, brzoskwinie, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Kurczak Na Ostro z brzoskwiniami, Kanapki Z Wołowiną Byrdhouse Easy Ginger, oraz Lody kokosowe 3-składnikowe z pikantnymi grillowanymi brzoskwiniami.
Instrukcje
Przynieś brzoskwinie, czosnek, sok pomarańczowy, ocet, cukier, gałkę muszkatołową, płatki czerwonej papryki i bazylię do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
W międzyczasie przyprawiamy kurczaka do smaku solą i pieprzem, następnie obsypujemy mąką i strząśniemy nadmiar. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować, aż lekko brązowy z obu stron, ale nadal różowy w środku.
SOS brzoskwiniowy doprawiamy solą i pieprzem, polewamy rumianym kurczakiem. Powrót kurczaka na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować 15 minut więcej, aż kurczak nie jest już różowy w środku.