Na $1.25 za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, cukier, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Z Czarnego Lasu, Sernik Z Czarnego Lasu, oraz Sernik Z Czarnego Lasu podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubić w śmietanie i wanilii. Złóż bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Wanilia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połowę mieszanki rozłożyć równomiernie na skorupę. Składamy kakao i cukier cukierniczy na pozostałą bitą masę polewową; ostrożnie rozprowadzamy na warstwie serka śmietankowego. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Bitą Polewą
Serek śmietankowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Kakao W Proszku
3
Pokroić w plasterki; każdy plasterek ułożyć nadzieniem z ciasta wiśniowego.