Sernik Z Cydrem Przyprawionym

Sernik Z Cydrem Przyprawionym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koncentrat soku jabłkowego, masło, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Gofry z dyni na noc w / Tostowane masło orzechowe, Syrop z cydru + przyprawione jabłka, Niesławny sernik lub cynamonowo-jabłkowy Sernik, oraz Gorący cydr dla dwojga.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. W średniej misce, połączyć okruchy cookie, graham cracker okruchy i 1/4 szklanki cukru; dobrze wymieszać. Wymieszać z masłem. Rezerwa 2 łyżki mieszanki okruchów do dekoracji. Naciśnij pozostałą mieszaninę okruchów na dnie i 2 cale w górę boków nieoczyszczonej 9-calowej patelni sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Piec w temperaturze 177°. przez 10 minut. Fajne 10 minut. Owiń Na Zewnątrz patelni, na dole i po bokach folią o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
3
Tymczasem, w małym rondlu, doprowadzić koncentrat soku jabłkowego i grzanie przypraw do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku JabłkowegoKoncentrat Soku Jabłkowego
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Umieść suszone jabłka w średniej misce. Przecedzić mieszankę soku jabłkowego na jabłka; wyrzucić przyprawy. Cool 15 minut lub do letniej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłka SuszoneJabłka Suszone
Sok JabłkowySok Jabłkowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Beat serek w dużej misce na średniej prędkości, aż kremowy. Ubić w 3/4 szklanki cukru i skrobi kukurydzianej, aż będzie gładka. Zmniejsz prędkość do niskiej; beat w jaja po jednym na raz, ubijając tylko do połączenia i skrobanie w dół boki miski po każdym dodaniu. Ubić w letniej mieszance jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 177°. przez 50 do 55 minut lub do momentu, gdy boki sernika są ustawione i nadmuchane, góra jest złotobrązowa, a środek nadal lekko przesuwa się po naciśnięciu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Tymczasem, w małej misce, połączyć składniki polewa; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Sernik wyjąć z piekarnika. Delikatnie rozprowadzić śmietanę na serniku. Wróć do piekarnika; piec dodatkowe 5 minut. Środek nadal będzie poruszać się lekko po naciśnięciu pan. Wyłączyć piekarnik; odstawić sernik do piekarnika z lekko uchylonymi drzwiami na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Sernik wyjąć z piekarnika. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Posypać 2 łyżki mieszanki okruchów na wierzchu sernika. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub na noc przed podaniem.
12
Aby służyć, usunąć boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Sernik pokroić w kliny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn