Sernik z brązowym cukrem z kompot żurawinowym

Sernik z brązowym cukrem z kompot żurawinowym
Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku pomarańczowego, jajka, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezy z brązowego cukru z kompotem z agrestu i śmietaną, Kremowy sernik z kompot żurawinowym, oraz Sernik Z Brązowym Cukrem I Jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować sernik, połącz okruchy gingersnap, masło i mleko w średniej misce; wymieszaj widelcem. Mocno wcisnąć mieszankę do dna 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnap OkruchyGingersnap Okruchy
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec w temperaturze 400 przez 3 minuty; ostudzić na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
Umieścić sery w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj cukry, ubijając, aż dobrze się połączą. Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
6
Dodać mąkę do masy serowej; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
8
Dodaj śmietanę, syrop, i wanilia; beat dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
SyropSyrop
9
Wlać masę serową do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Piec w 325 przez 40 minut lub aż sernik centrum ledwo porusza się po dotknięciu patelni. Wyłącz piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Wyjąć sernik; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Powrót sernik do piekarnika, i częściowo otworzyć drzwi piekarnika. Sernik schłodzić 1 godzinę w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
12
Wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
13
Aby przygotować kompot, żurawinę i pozostałe składniki połączyć w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż żurawina pop, często mieszając. Ostudzić do temperatury pokojowej i podawać na serniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn