Sernik Truskawkowy Mrożony
Mrożony Sernik Truskawkowy wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 640 kalorii, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 110 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka lodów truskawkowych, sernik, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako deser w przystępnej cenie dla Dzień Matki. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Sernik Mrożony Truskawkowy, Mrożone Sernik Truskawkowy Ciasteczka Kanapkowe, oraz Malina truskawka bez gotowania Sernik mrożony.
Instrukcje
Ustaw lody w temperaturze pokojowej, aby zmiękły na około 30 minut. Tymczasem użyj widelca, aby wymieszać razem okruchy krakersów graham, masło i 1/4 szklanki cukru w misce. Naciśnij tę mieszaninę na dnie i bokach 9-calowej patelni springform palcami; następnie naciśnij na całym płaskim dnem szklanki, aby uzyskać skorupę naprawdę dobrze ściśniętą i zwartą. Odstawić.
Gdy lody zmiękną, zmiksuj je w mikserze z uchwytem na wiosło (lub ręcznie w misce z drewnianą łyżką), aż staną się miękkie i kremowe, ale nie stopią się. Sernik rozbijamy na kawałki i ubijamy lub składamy do lodów.
Wlać mieszaninę do przygotowanej formy sprężynowej i wygładzić wierzch. Włóż to do zamrażarki.
Teraz połącz truskawki, pozostałe 2 łyżki cukru i sok z cytryny w niereaktywnym rondlu i ogrzej na średnim ogniu, aż truskawki zaczną się rozkładać i wydzielać sok, 3 do 5 minut. Włóż to do lodówki, żeby się ochłodziło.
Gdy będziesz gotowy do podania, Usuń boki patelni springform i połóż zamrożony sernik na talerzu ciasta. Łyżka truskawki na wierzchu i podawać.