Sernik Truskawkowy Hot Fudge
Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, konfitury truskawkowe, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Bourbon i Hot Fudge Milkshake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszać okruchy krakersów, 1/4 szklanki cukru i masło. Naciśnij równomiernie na dole i 2 cale w górę strony springform pan, 9x3 cale.
Kuchenka mikrofalowa gorący sos fudge zgodnie z zaleceniami na słoiku do gorąca.
Na skórkę polać gorącym sosem krówkowym; równomiernie rozprowadzić.
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Stopniowo ubić w 1 1/3 szklanki cukru i wanilii, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, jeden po drugim.
Polać gorącym sosem krówkowym.
Piec sernik 55 do 65 minut lub do zestawu; ostudzić 15 minut. Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin.
Roztopione truskawkowe konfitury rozprowadzić na serniku. Przykryć i schłodzić pozostały sernik.