Sernik Rabarbarowy
Sernik rabarbarowy to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1229 kalorii. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać unbaked Pie shell, jajka, vanillan extract, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 82 stwierdziłoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sernik Rabarbarowy, Ciasto Sernikowe Z Rabarbarem, oraz Serniki Rabarbarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W średniej misce, wrzucić rabarbar z 1/2 szklanki cukru i mąki.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy i 1/2 szklanki cukru, aż będzie gładki. Mieszaj jajka po jednym na raz, aż każde z nich zostanie zmieszane.
Wlać tę mieszaninę na rabarbar w skorupie.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu ustawienia.
Wyjąć z piekarnika i odstawić. W małej misce wymieszaj śmietanę, 2 łyżki cukru i wanilię.
Rozprowadzić na wierzchu ciasta, gdy jest gorące. Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce aż schłodzone przed podaniem.