Sernik Pleśniowy
Sernik pleśniowy jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 14g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz zieloną cebulę, mielony pieprz, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sernik Pleśniowy, Sernik Pleśniowy, oraz Ser Pleśniowy Sernik Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Beat twarogu i sera pleśniowego w dużej misce do mieszania, aż lekkie i puszyste -- o 5 protokół.
Wymieszać w 1 szklance kwaśnej śmietany i pieprzu.
Dodawać jajka - po jednym na raz-dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Wlać mieszaninę do maślanej 9-calowej formy sprężynowej.
Piec 60-65 minut lub do drewnianego pick wstawiony w pobliżu centrum wychodzi czysty.
Wyjąć z piekarnika i odstawić 5 minut. Dokładnie rozprowadzić 1 1/4 szklanki kwaśnej śmietany na wierzchu. Powrót do piekarnika 5 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc.
Aby służyć, umieścić na talerzu. Ostrożnie usunąć boki patelni. Udekoruj wierzch czerwoną papryką pokrojoną w kształty kwiatów z małą foremką do ciastek i zieloną cebulą jako łodygami.