Sernik nowojorski (Zapalniczka )
Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka okruchów krakersów graham, sól, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, (Zapalniczka) Bez Pieczenia Sernik, oraz Lżejszy Sernik Z Jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Piekarnik rozgrzać do 218°. lekko nasmarować Stronę tylko 9-calową sprężynową patelnią ze skracaniem.
W małej misce wymieszaj okruchy krakersów Grahama, margarynę i 2 łyżki cukru; równomiernie naciśnij na dnie patelni.
W dużej misce, beat twarogu, 1 3/4 szklanki cukru, mąka, skórka pomarańczowa, skórka cytrynowa i sól z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub do gładkiej. Ubij produkt jajeczny i żółtka, ubijając na małej prędkości, aż do dobrze wymieszanego.
Wlać mieszaninę krakersów Grahama.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 93°.
Piec 1 godzinę dłużej. Sernik może się nie wydawać, ale jeśli mały obszar w środku wydaje się miękki, stanie się jędrny, gdy sernik chłodzi. (Nie wkładaj noża w celu sprawdzenia przydatności, ponieważ dziura może spowodować pęknięcie sernika.) Wyłączyć piekarnik; pozostawić sernik w piekarniku 30 minut dłużej.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni na stojaku drucianym z dala od przeciągów 30 minut.
Bez zwalniania lub usuwania strony patelni, Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować. Przechowywać w lodówce odkrytej około 3 godzin lub do schłodzenia; przykryć i kontynuować chłodzenie co najmniej 9 godzin, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Poprowadź metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby ponownie poluzować.
Usuń stronę patelni; pozostawić sernik na dnie patelni, aby służyć.
Podawać z jagodami, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce.