Sernik Nowojorski
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 278 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, Sernik Nowojorski, oraz Sernik Nowojorski.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżką 2/3 szklanki mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Umieść 2/3 szklanki mąki i 3 łyżki cukru w robocie kuchennym; pulsuj 2 razy lub do połączenia.
Dodać masło; pulsować 6 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Z włączonym procesorem powoli wlewaj wodę z lodem przez rynnę spożywczą, przetwarzając tylko do momentu wymieszania (nie pozwól, aby ciasto utworzyło kulkę).
Mocno docisnąć mieszaninę do dna 9 x 3-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 10 minut lub do lekko rumiane; ostudzić na stojaku z drutu.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Aby przygotować nadzienie, przecedzić twaróg przez sito wyłożone gazą przez 10 minut; wyrzucić płyn.
Umieścić twarożek w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Umieścić 2 szklanki cukru i twarogu w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Lekko łyżka 1/4 szklanki mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Dodaj 1/4 szklanki mąki, śmietana, i pozostałe składniki do mieszaniny ser śmietankowy; beat dobrze.
Dodaj twarożek, mieszając, aż do dobrze wymieszanego.
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 30 minut lub aż prawie zestaw. Wyłącz piekarnik. Sernik schłodzić w zamkniętym piekarniku 1 godz.
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Uwaga: sernik można również zrobić na patelni o wymiarach 10 x 2 1/2 cala.
Piec w 300 przez 1 godzinę i 30 minut lub aż prawie zestaw. Wyłącz piekarnik. Sernik schłodzić w zamkniętym piekarniku 30 minut.