Sernik Gorgonzola z prażonymi orzechami włoskimi
Sernik Gorgonzola z prażonymi orzechami włoskimi wymaga ok. 5 godzin i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 32 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonych orzechów włoskich, twarogu, grubo zmielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 14%. Spróbuj Sernik Gorgonzola z prażonymi orzechami włoskimi, Gorgonzola Linguine z prażonymi orzechami włoskimi, oraz Serowy makaron z cukinią Gorgonzola z prażonymi orzechami włoskimi i pieczonymi gruszkami Anjou dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia Na Zewnątrz patelni springform, 9x3 cale z wytrzymałą folią aluminiową. Spryskać wewnątrz patelni sprayem do gotowania; posypać mielone orzechy włoskie na dnie.
Beat twarogu w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać jajka; ubić do uzyskania gładkiej masy. Wymieszać z kwaśną śmietaną, serem i pieprzem aż do wymieszania. Łyżka równomiernie na orzechy włoskie na patelni.
Umieść springform w dużej patelni do pieczenia; wlać gorącą wodę do patelni do 1/4 pełna.
Piec odkryte 40 do 45 minut lub do środka jest prawie ustawiony.
Wyjąć sernik z patelni. Uruchom nóż wokół krawędzi sernika, aby poluzować. Całkowicie schłodzić w temperaturze pokojowej, około 2 godzin. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Dekoruj prażonymi orzechami włoskimi.