Sernik dyniowy z karmelową polewą orzechową: Babycakes Style
Sernik dyniowy z karmelową polewą orzechową: Babycakes styl wymaga około 9 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 1467 osób. Mieszanka pekanów, cukier granulowany 60 ml, cynamon 1 ml i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez schludną mamę. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 38%. Podobne przepisy to Sernik dyniowy z polewą Pralinową z orzechów pekan, Sernik Dyniowy, Karmelowy I Orzechowy, oraz Sernik Pumpkin Caramel Pecan.
Instrukcje
Skórki: w małej misce, połączyć imbir snap okruchy, cukier i cynamon. Wymieszać z masłem.
Umieść papierową wkładkę w każdej studzience. Łyżka około 1-1?2 łyżeczki (7 mL) mieszaniny okruchów na dno każdej wkładki. Użyj narzędzia do formowania ciasta, aby stuknąć skorupę w wkładkę. Nadzienie: w średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat twarogu przez 1 minutę lub do puszystego. Ubić w granulowanym cukrze i brązowym cukrze na gładką masę. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i ubijaj jajko i dynię, aż się połączą. Ubij w mące, przyprawie z ciasta dyniowego i śmietanie, aż będzie gładka (nie przegotuj). w cukrze aż do uzyskania sztywnych szczytów. Łyżka około 1-1 / 2 łyżki (22 mL) napełniania skorupy w każdej wkładce.
Umieścić masło w małej szklanej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 30 do 40 sekund lub do stopienia. Wymieszać z brązowym cukrem i mikrofalówką przez 30 sekund. Dobrze wymieszać. Kuchenkę mikrofalową w 10-sekundowych odstępach, mieszając po każdym, aż cukier rozpuszcza się i mieszanina pęcznieje. Wymieszaj śmietanę, aż dobrze się wymieszasz. Kuchenka mikrofalowa na wysokości w 10-sekundowych odstępach, aż mieszanina bulgotnie. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z orzechami pekan i wanilią.
Ostudzić przez 3 minuty, a następnie polać łyżką każdy sernik. Top z bitą śmietaną, udekorować przyprawą pumpkin pie.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 5 dni.