Sernik dyniowy z dodatkiem kremu imbirowego
Sernik dyniowy z dodatkiem kremu imbirowego wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 91 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mocno brązowy cukier, ekstrakt z wanilii, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik dyniowy z polewą śmietanową, Ciasto z kremem dyniowym z skórką z Gingersnap i polewą z sernika rumowego, oraz Sernik dyniowy z polewą z pianki - kwaśną śmietaną i skórką z Gingersnap dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki cukru, 1/4 szklanki brązowego cukru, okruchy krakersów graham, 1/2 szklanki orzechów pekan i masło; naciśnij na dole i 1 cala w górę boki lekko nasmarowanej 9-calowej patelni springform. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Połącz pozostałe 1/2 szklanki cukru, 1/2 szklanki brązowego cukru, mąkę i następne 6 składników; odstawić.
Beat twarogu na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż kremowy.
Dodaj mieszaninę dyni, dobrze bijąc.
Dodawać jajka po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Łyżka kremu imbirowego polewa sernik. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin. Aby służyć, ostrożnie usunąć boki springform patelni; dekorować sernik, w razie potrzeby.