Sernik Czekoladowy Solony Karmel
Solony karmelowy Sernik czekoladowy wymaga z grubsza 6 godzin od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 357 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 71 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz SOS maślany, cukier, okruchy oreo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sernik Czekoladowy Solony Karmel, Sernik solony karmelowo-czekoladowy, oraz Sernik Solony Karmelowy Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Okruchy wymieszać z masłem. Naciśnij mocno na dno lub 9-calową miskę sprężynową.
Beat twarogu i cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane.
Dodaj jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z czekoladą; wlać do skorupy.
Piec 40-45 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić całkowicie przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Tuż przed podaniem rozprowadzić sos karmelowy na wierzchu i posypać solą morską.