Sernik Czekoladowy Icebox

Sernik Czekoladowy Icebox
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 55 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz syrop czekoladowy, słynne wafle czekoladowe nabisco, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Lodem, Icebox Bananowy Sernik, oraz Oreo Sernik Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
20 czekoladowych ciasteczek (z rezerwacją 50 całych ciasteczek) włóż do plastikowej torebki zapinanej na suwak i za pomocą wałka do ciasta zmiażdż je na drobne okruchy. Ułóż 8-calową okrągłą patelnię na ciasto z wystarczającą ilością plastikowej folii, aby rozciągnąć się o 4 cale dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka CzekoladoweCiasteczka Czekoladowe
Pliki CookiePliki Cookie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
2
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek z dużą prędkością, aż puszysty, o 3 protokół. Ubić w syrop czekoladowy i 1/4 szklanki wody i ubić krem czekoladowy przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
KremKrem
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ułóż 9 ciastek w nakładającym się pierścieniu Na spodzie przygotowanej patelni i umieść 1 ciastko na środku. Łyżka jednej czwartej kremu czekoladowego (około 1 1/4 szklanki) nad ciasteczkami, uważając, aby ich nie przeszkadzać. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i kremem czekoladowym, kończąc warstwą 10 ciasteczek na wierzchu. Złóż folię na wierzchu ciasta. Lekko dotknij patelni raz lub dwa razy na powierzchni roboczej. Ciasto przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin, a najlepiej przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
KremKrem
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
Odetnij folię i odwróć ciasto na talerz do serwowania. Ostrożnie odklej folię. Naciśnij okruchy ciastek na stronie ciasta do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn