Sernik Czekoladowy Icebox
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 55 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz syrop czekoladowy, słynne wafle czekoladowe nabisco, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Lodem, Icebox Bananowy Sernik, oraz Oreo Sernik Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
20 czekoladowych ciasteczek (z rezerwacją 50 całych ciasteczek) włóż do plastikowej torebki zapinanej na suwak i za pomocą wałka do ciasta zmiażdż je na drobne okruchy. Ułóż 8-calową okrągłą patelnię na ciasto z wystarczającą ilością plastikowej folii, aby rozciągnąć się o 4 cale dookoła.
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek z dużą prędkością, aż puszysty, o 3 protokół. Ubić w syrop czekoladowy i 1/4 szklanki wody i ubić krem czekoladowy przez 2 minuty.
Ułóż 9 ciastek w nakładającym się pierścieniu Na spodzie przygotowanej patelni i umieść 1 ciastko na środku. Łyżka jednej czwartej kremu czekoladowego (około 1 1/4 szklanki) nad ciasteczkami, uważając, aby ich nie przeszkadzać. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i kremem czekoladowym, kończąc warstwą 10 ciasteczek na wierzchu. Złóż folię na wierzchu ciasta. Lekko dotknij patelni raz lub dwa razy na powierzchni roboczej. Ciasto przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin, a najlepiej przez noc.
Odetnij folię i odwróć ciasto na talerz do serwowania. Ostrożnie odklej folię. Naciśnij okruchy ciastek na stronie ciasta do płaszcza równomiernie.
Pokroić w kliny i podawać.