Sernik Czekoladowy I

Sernik Czekoladowy I
Sernik czekoladowy wymagam o 45 minut od początku do końca. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 711 kalorii, 10g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś okruchy krakersów graham, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Sernik czekoladowo-truflowy (Death by Chocolate!).

Instrukcje

1
Przygotuj crumb crust łącząc okruchy krakersów lub wafli, masło lub margarynę i 2 łyżki cukru. Naciśnij mieszankę na dole i 2 cale w górę boków 9-calowej formy sprężynowej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KrakersyKrakersy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CukierCukier
WafelWafel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Roztopić kawałki czekolady w górnej części podwójnego kotła na gorącej wodzie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
3
W dużej misce ubić serek śmietankowy i 1 szklankę cukru, aż będzie gładki i kremowy. Mieszamy w jajkach. Stopniowo wlać mieszaninę czekolady ubijając na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Dodaj 1/2 szklanki śmietany, mąki, wanilii. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wlać do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 55-60 minut lub do momentu napełnienia. Wyłącz piekarnik. Fajny sernik 1 godz. bez otwierania drzwi. Całkowicie fajne. Chill kilka godzin lub w nocy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Tuż przed podaniem udekorować słodzoną kwaśną śmietaną wykonaną przez połączenie 1 łyżki cukru z 1/2 szklanki kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CukierCukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn