Sernik Czekoladowy Amaretto
Czekoladowy Sernik Amaretto wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, mąkę, twarożek drobnoziarnisty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Czekoladowy Amaretto, Kremowy Sernik Czekoladowo-Amaretto, oraz Sernik Czekoladowy Amaretto Bez Pieczenia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym wirować ciasteczka, aż drobno zmielone.
Dodać masło i wirować do wymieszania. Naciśnij mieszaninę ciastek równomiernie na dnie i 3/4 cala w górę strony zdejmowanej obręczy 8-calowej patelni do sernika lub ciasta (co najmniej 1 1/2 cala. Głębokie).
W robocie kuchennym lub w misce z mikserem, wirować lub ubić, aż wygładzić neufchtel, twaróg, jajko, cukier, kakao, mąka, wanilia, sól i Likier migdałowy. Wymieszać z czekoladą. Zeskrobać mieszaninę na skorupę czekoladową.
Sernik piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż nadzienie wyschnie na krawędzi ciasta i będzie twarde w środku, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta, 30 do 40 minut.
Wsadź cienki nóż między ciasto a krawędź patelni. Przechowywać w lodówce ciasto, odkryte, do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny.
Podawaj, lub jeśli nadrabiasz do 2 dni wcześniej, owiń hermetycznie i schłodź.
Zdjąć krawędź patelni i pokroić ciasto w kliny.