Cukinia-Parmezan Piec

Cukinia-Parmezan Piec
Cukinia - parmezan piec jest FODMAP friendly przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Jeśli masz pod ręką biszkopt/mieszankę do pieczenia, parmezan, cukinię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy są Cukinia-Parmezan Piec, Bakłażan pomidorowy cukinia Piec z czosnkiem i parmezanem, oraz Bakłażan pomidorowy cukinia Piec z czosnkiem i parmezanem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°. W dużej misce ubić jajka i olej do wymieszania. Wymieszać z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Przenieś do nasmarowanego 10-calowego. patelnia ovenproof.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Piec 25-30 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn