Cukinia-Parmezan Piec
Cukinia - parmezan piec jest FODMAP friendly przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Jeśli masz pod ręką biszkopt/mieszankę do pieczenia, parmezan, cukinię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy są Cukinia-Parmezan Piec, Bakłażan pomidorowy cukinia Piec z czosnkiem i parmezanem, oraz Bakłażan pomidorowy cukinia Piec z czosnkiem i parmezanem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°. W dużej misce ubić jajka i olej do wymieszania. Wymieszać z pozostałymi składnikami.
Przenieś do nasmarowanego 10-calowego. patelnia ovenproof.
Piec 25-30 minut lub do złotego koloru.