Sernik czekoladowo-malinowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 339 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane eagle brand®, śmietanę do bicia, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Sernik Czekoladowo-Malinowy, Sernik Czekoladowo-Malinowy, oraz Malinowy Sernik Czekoladowy.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik w temperaturze 350 stopni F. z mikserem, ubić serek do puszystego. Stopniowo beat w Eagle Brand® aż gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj jajko, sok z cytryny i wanilię; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Ułóż maliny na dnie skorupy. Powoli wlać mieszankę serową na owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 Kaloriami
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Piec 30 do 35 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Fajne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Polewa czekoladowa: w małym rondlu, na małym ogniu, stopić półsłodką czekoladę z bitą śmietaną. Gotować i mieszać do zgęstnienia i gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada
Polewa Czekoladowa
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Zdjąć z ognia. Top sernik z polewą czekoladową; chill.