Serce pizzy czekoladowej
Chocolate Pizza Heart wymaga około 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 284 kalorie, 3 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Za 62 centy za porcję, ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14 osobom. Mieszanka kawałków mlecznej czekolady, chipsów ziemniaczanych, wiśni maraschino i garści innych składników wystarczy, aby przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 13%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Czekoladowe babeczki Heart-of-My-Heart, Pizza w kształcie serca i Pizza w kształcie serca walentynkowego.
Instrukcje
Za pomocą ołówka narysuj 10 cali. serce na woskowanym papierze.
Połóż papier, zaznaczając ołówkiem w dół, na blasze do pieczenia; odłożyć na bok.
W dużej misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej, rozpuść czekoladę i chipsy toffi; mieszaj, aż będzie gładka. Wymieszaj pianki marshmallow, orzeszki ziemne i chipsy ziemniaczane. Natychmiast rozsmaruj na przygotowanej patelni w kształcie serca.
Posyp kokosem; na wierzchu wiśnie i M&M’s.
W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki wanilii i tłuszcz; mieszaj, aż będzie gładka.
Skropić wierzch. Przechowywać w lodówce do twardości, około 1-1/2 godziny.
Przed krojeniem odstaw na 10 minut w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ste Chapelle Special Harvest Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Riesling ze specjalnych zbiorów Ste Chapelle
Aromaty świeżych pokrojonych brzoskwiń, moreli i cytrusów ustępują smakom miodu, brzoskwiń i skórki pomarańczowej. Wino jest słodkie, ale dobrze zbalansowane z wyraźną kwasowością i długim finiszem miodowo-owocowym.